***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Dec-2008 04:17 Email | Share | | Bookmark
Bersambung di..............

already move to.....

http://juemeg.blogspot.com/

Quote:
hai frenzzz......i already move to d above 'haus'....so, my life story bersmbg kat sana plak la yer.....pleazzzeee, feel free to leave ur comment kat sana plak, kayyy.....luv u all.......


Friday, 12-Dec-2008 14:35 Email | Share | | Bookmark
Jenjalan kat Sg Lembing

sejuk dok dlm sg nih
hubby n kids....berendam kat dlm sg
achik's family
View all 33 photos...
Hmmmm.....lama dah aku 'bercuti' dr mengupdt fp ni secara x-tif..... Kes yer....sbb skrg ni sibuk melayan fb plak....so, fp ni kira dh jd umah persinggahan la dah, sbb tu la dh bersemak samun/bersawang dibuat yer

Pada sape2 yg ada fb tu, buleh la add aku -jumaah salehudin-. Kalo nak tau latest news n latest picture....sema yer ada kat situ. Lagi pun kalo kat fb tu senang sket, tak yah nak edit2 gambo, sbb tu la laju jer den mengupdt yer....

Citer pasal n3 kali nih, gambo yg teramat laaaa lama aku peram.....kalo buah tu, aku rase bukan masak lg, dh berulat kot . Gambo masa g jenjln kat Sg Lembing ngan mak n achik masa cuti Deepavali ari tuh. Saje bawak dorang jenjln kat sini....sbb aku suka mandi kat sg dia....really peaceful kat sini n cuaca pun best. Even kalo panas pun, tak berasa sgt panas yer....tp masa aku pegi tuh, time mendung nak ujan

Other than g mandi sg, kitorang g gaks jenjln kat Muzium Sg Lembing tuh. Walaupun byk kali dah mandi kat sg tuh, ni 1st time aku n family g naik kat muzium sg lembing......sbb masa tu ujan, so tak leh berendam lelama...have to wrap-up, tgk jam mcm awal lg ....aku pun ajak la hubby singgah kat sini. Syok gak g sini, muzium dia kira lain dr y lain sbb brg2 kat dlm dia byk barang2 lombong bijih .....so. aku rase ni '1 of a kind' la kan.....sbb kira specialize tuk brg2 lombong jer...

Apa lg, jom layannzzz gambo riang gumbira aku satu family masa kat sana....sesapa yg tak penah pegi tuh, buleh la lapangkan masa gi sini.....rase yer takkan nyesal kot....






Quote:
tu jer gambo yg aku edit....lenlain gambo buleh tgk yg aku dh upload tuh....pas ni n3 aku mmg akan mcm tu jer la.....tak larat dh nak maintain byk ngat umah,,,gini ler jd yer


Saturday, 6-Dec-2008 16:49 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BDAY.....ADAM

bday scrap tuk a.long
posing ngan baby boy aku....
 
View all 20 photos...




Quote:
Happy Bday tuk anak mama .....7th yrs old..... tak sangka, kejap yer masa berlalu....thn depan dh nak masuk jah 2. Beso dh anak aku ni, perangai pun dh timbul mcm2 yg pelik yer .....kadang2 tu, really mencabar kesabaran aku....."YA ALLAH.....kuatkanlah kesabaran aku tuk mendidik anak aku ni".

What ever it is....."mama doakan semoga anak mama ni sihat selalu, dan akan mejd seorg anak yg soleh, serta berjaya dlm hidup....doa mama sentiasa bersama A.long....AMIN"




At last.....hari yg ditunggu2 oleh a.long, tiba jua akhir yer (perrghhh....ayat ala2 jiwang gitew.... ) Kesian kat dia, sbb bday ujung thn ngat....tiap kali adik/kenkawan dia sambut bday, mesti dia taye aku bila bday dia....so, bila tiba bday dia, happy sgt la dia....

Dr awal2 lg start Azam puye bday, dia dh dok booking kat aku nak cake spesel...gambo 'Wall E'. Tuk tak mengecewakan dia, jenoh gak la aku mencari kedai yg buleh buat gambo 'Wall E' tu tuk dia Lucky him, dpt gak aku cari kedai yg buat gambo tuh....after surveying a few kedai cake....Kalo tak dpt, mesti merajok puye anak bujang aku nih. Aku pun seboleh yer tanak buat dia frust sbb dh terlalu lama ngat dia tgu hari dia nih.....

Tempat yg dia pilih tuk celebrate bday dia, Pizza Hut....siap pilih lg nak kat ner...ECM. Sbb apa....sbb dia nak beli B-daman yg ada jual kat situ. kalo pi makan kat tempat lain dia takut tak dpt beli B-daman tu kot. kali ni, dia pilih B-daman tu as hadiah Bday dia.... hmmm....ok la tu, save budget papa/mama.....cuma kali ni dia dpt B-daman tu ngan track dia sekali......so, pas ni syok la dia nak main fight ngan angah....




Monday, 1-Dec-2008 12:14 Email | Share | | Bookmark
December Calendar

 



Saturday, 25-Oct-2008 03:43 Email | Share | | Bookmark
Jafna's Invitation

 
 
 
View all 24 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net