***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Oct-2007 14:15 Email | Share | | Bookmark
RAYA LAH LAGI...

 
 
 
Walaupun tak abih pantang, aku raya semacam jer.. My hubby la sibuk sgt ajak. "Tak best kalau mama tak gi".Kalau mak aku tau nih, mampuihhh...takut bentan kata yer.Tapi aku jaga gak la makan. takut gakss kan kalo apa2 kang...aku gak yg susah n alhamdullilah......tak der apa-apa.

(post sebelum gi beraya)


Saturday, 13-Oct-2007 10:42 Email | Share | | Bookmark
RAYA.... jgn tak RAYA....

 
 
 
Selamat Hari Raya... masa ni aku dlm pantang lg sebenar yer. Tu pasal la baju raya pun tak ready. Sema tak der semangat nak raya. Tapi tak per... next year yer raya boleh raya sakan ngan AZAM yang almost a year dah masa tu nanti....



Friday, 21-Sep-2007 12:35 Email | Share | | Bookmark
WELCOME TO DE' NEW WORLD

1st day.....anugerah yg paling bernilai
2nd day....
2nd day.....
Tarikh keramat... aku selamat melahirkan putera sorang lagi.. MEGAT NOOR AZAM. So, this is the 3rd boy in the family, girl... tak dok pun lg. Belom ada rezeki kot.Tapi ceasarian, case - org puteh kata "placenta previa" org melayu kata 'uri kat bawah"..sakit rupa yer ceasar ni kalau nak compare ngan besalin biasa. Dah la before delivery tuh aku dah kena masuk ward start 31/7/07 until delivery date 21/9/07. Bayangkan bape lama tuh....penyiksaan yang teraaaamat pedihhhhh aku rasa, dengan mcm2 experience yg manis/masam/pahit/pedas n etc masa kat ward. Serik yer laaaa.... Anyway, happy gaksss at last coz dapat a very cute little baby like AZAM...




Replies :

Aimi : a'ahhh la.. aku pun letih gak. Tak pe,kita cuba lg pas ni.Tapi pasni kena la disertakan ngan apa2 petua yg patut. Nak tau apa petua yer....Nti aku citer kat ko. Tu pun kalo ko nak tau.. Ko pun byk gak tau petua kan. Tak jd ker???


Saturday, 25-Aug-2007 03:57 Email | Share | | Bookmark
MAK BUYONG....

Masa ni aku tgh pregnant +- dlm 8 bln. Walaupun ada masalah ngan pregnancy yang ni, tp bab gi jln-jln aku layannnn jer. Dah kena dok ward pun, aku sibuk dok mintak cuti nak balik umah. Rindu nak jaga anak-anakku lg. Sian kat a.long n angah sbb org lain kena jaga. Kalau dapat balik tu, puye lah happy yer. Macam baru kuar dari penjara plak rasa yer....



Friday, 6-Jul-2007 03:10 Email | Share | | Bookmark
JOM JLN-JLN KAT GENTING....

kat belakang tu....Snow World
Amar
Amar/A.long
View all 36 photos...
My hubby ajak gi bercuti sbb nak rileks pas kena keja outstation for about +-2 weeks. So, destination yang dipilih, GENTING HIGHLANDS. Aku dok memikir gaksss...boleh ker aku gi sini??? Al maklum lah...time ni aku tgh pregnant n ada complication plak tuh...tapi...nak bejalan puye pasal, ku'gagah' kan jugak la tuk pegi (dalam hati...tak pelah. Kalo apa2 lakiku kan ada...hehehe).

A.long n angah suka sgt gi sini, sebab dapat main mcm-mcm. Nampak gaya yer, gi sini bukan yer rileks, letih melayan dua jantung hati niii...Tapi yang penting we all having a very fun time together....Time nak balik...baru jer masuk keta, anak-anakku dah kata..."papa nanti kita gi sini lg yer....best arrr"....hmmm nmpk yer kena gi lagi lahhhh....













[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net