***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Sep-2007 12:35 Email | Share | Bookmark
WELCOME TO DE' NEW WORLD

1st day.....anugerah yg paling bernilai
2nd day....
2nd day.....
Tarikh keramat... aku selamat melahirkan putera sorang lagi.. MEGAT NOOR AZAM. So, this is the 3rd boy in the family, girl... tak dok pun lg. Belom ada rezeki kot.Tapi ceasarian, case - org puteh kata "placenta previa" org melayu kata 'uri kat bawah"..sakit rupa yer ceasar ni kalau nak compare ngan besalin biasa. Dah la before delivery tuh aku dah kena masuk ward start 31/7/07 until delivery date 21/9/07. Bayangkan bape lama tuh....penyiksaan yang teraaaamat pedihhhhh aku rasa, dengan mcm2 experience yg manis/masam/pahit/pedas n etc masa kat ward. Serik yer laaaa.... Anyway, happy gaksss at last coz dapat a very cute little baby like AZAM...




Replies :

Aimi : a'ahhh la.. aku pun letih gak. Tak pe,kita cuba lg pas ni.Tapi pasni kena la disertakan ngan apa2 petua yg patut. Nak tau apa petua yer....Nti aku citer kat ko. Tu pun kalo ko nak tau.. Ko pun byk gak tau petua kan. Tak jd ker???


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net