***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-Jan-2008 11:12 Email | Share | Bookmark
AZAM (3-4 MONTH)

Azam... ni lah muka my baby now.Totally change from 1-2 mth yer photo. Cepat betul Azam ni membesar. 4 mth ++ ni berat Azam dah 7.6kg. Azam ni anak aku yg yang paling 'sihat' setakat nih. Kalah abg Long n Angah. Kalau a.long n angah dulu, time 3-4 mth ni kecik je lg. comey-comey jer....tp yg ni, sasa gitu.... .agak yer, tangg size ni abg2 dia tu ikut aku kot, n azam ni...ikut sapa lg...papa dia lah kan. so... fair la tu...ada dah anak yg ikut hubby ku. Azam yer face pun, rasa yer more like my hubby...anak papa laaa ni...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net