***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Jan-2008 10:05 Email | Share | Bookmark
JOM G AWANA KIJAL....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tempat keja hubby buat family day kat sini. So, apa lagi....kitorang pun pegi lah. Lagipun lama dah tak bawak anak-anakku jalan jauh2 ni. Sekali-sekala bila dapat jalan2 cam ni....best yer.... Jom tgk aksi me, my hubby n my kids kat sana....





Lepas dah selesai sports activity pagi tuh, ptg yer tak der apa-apa activity. So, kitorang gi mandi kat swimming pool awana kijal. A.long n angah la, sibuk sgt nak mandi swimming pool.....



Malam plak... dorang buat dinner. Best gak dinner dorang. Ada 'Karaoke Competition' lagi.Sema org sporting, dari boss ker anak-anak buah sema sibuk nak berkaraoke. Abih kul 12 mlm. Tapi a.long n angah boring jer... sebab lama sgt. sampai nagis2 dorang ajak balik. Anyway, Azam ok jer walaupun mlm tuh bapak ler bingit yer telinga dia asyik dengar org berkaraoke... Tak nagis n tak meragam pun. Babyku mmg best.....[/b][/color]

(gambor mlm ni blur skit.aku pun fenin dah... tak tau nak setting cmn digicam aku tuh nak bg clear)





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net