***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jan-2008 06:41 Email | Share | Bookmark
Cita-Cita nak jadi SPIDERMAN....

 
 
 
 
 
Tgk lah anak-anakku nih....mcm ni lah dorang kalo dpt pakai baju2 'clone' superhero ni. Setip kali ada jer superhero yg tgh glamor (kan superhero ni ada musim gakss) dorang sibuk la soh cari baju superhero tu. Nasib baik la mama/papa dorang ni rajin melayan dorang dlm bende2 mcm ni. Stand by je lah ngan 'ongkos' yer. Nanti yg baby tuh dah beso skit, hmmm...lagi la sakit kepala. Sure kena beli 3 pasang plaksss.

Tapi mmg kelakar kalo tgk aksi dorang. Yg ni dorang yg sibuk soh snap gambo & they all 'pose'. Baguih anak-anak aku, kecik2 sibuk nak jd super hero,esok beso boleh jd super model plak . Tapi yang paling terror kalo bab2 pose ni, angah. Dia lagi creative skit dgn gaya yg bersahaja n notty. A.long.....ikut jer...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net