***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jul-2007 03:10 Email | Share | Bookmark
JOM JLN-JLN KAT GENTING....

kat belakang tu....Snow World
Amar
Amar/A.long
gaya apa ni yer????
enjoy ngat dok kat game ni, tp tak main pun...action jer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
My hubby ajak gi bercuti sbb nak rileks pas kena keja outstation for about +-2 weeks. So, destination yang dipilih, GENTING HIGHLANDS. Aku dok memikir gaksss...boleh ker aku gi sini??? Al maklum lah...time ni aku tgh pregnant n ada complication plak tuh...tapi...nak bejalan puye pasal, ku'gagah' kan jugak la tuk pegi (dalam hati...tak pelah. Kalo apa2 lakiku kan ada...hehehe).

A.long n angah suka sgt gi sini, sebab dapat main mcm-mcm. Nampak gaya yer, gi sini bukan yer rileks, letih melayan dua jantung hati niii...Tapi yang penting we all having a very fun time together....Time nak balik...baru jer masuk keta, anak-anakku dah kata..."papa nanti kita gi sini lg yer....best arrr"....hmmm nmpk yer kena gi lagi lahhhh....













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net