***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Feb-2008 08:21 Email | Share | Bookmark
Happy 5 mth old besday...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ari ni Azam genap 5 bln. Kejap jer baby aku ni besar yer. Rasa macam baru semlm aku besalinkan Azam. Tambah plak size Azam ni yg berbeza ngan brothers dia. Aku sokmo panggil dia 'My Big Baby'....





Replies:
Aimi : dulu takut la aimi nak makan obimin lebih2. yang ni aku berani skit sbb dia kuar kot 'tingkap'. Kalau tak...sohih kecik mcm abg2 dia. Tapi may b gak faktor susu,aimi. Azam ni aku bg S26, sbb aku tgk baby yg minum S26 ni most of them sihat2. Stand by duit je lah....penin gaksss pala nak maintain susu dia.Cuti sek ni aku may b balik kg. Tgk la kalo sempat, boleh visit ko. Lama dah tak jumpa kannn.....boleh citer byk lg pasal fp nih...hehehe...
K.Olie : hehehe...kenal pun. Fateen pun jue kenal (tapi bukan kenal dia,kenal hubby dia. Sbb hubby dia dulu penah satu tempat keja ngan hubby jue). pas ni boleh la get 2 know each other kan. Dulu dok senyum2 jer kan..tak der modal nak ckp apa,sbb tak kenal sgt...
Fateen: Nasib baik...ur hubby tak lupa kawan. Kenal pun...agak yer kita pun sebenar yer penah jumpa dulu, masa family day kan...Tapi ye lah tak kenal, segan nak tegur kan...Pas ni dah kenal, kalo jumpa tu tegur2 laaa...Panggil apa.... i pun tak sure. K.olie tu,dia yg soh panggik kakak. Mana2 pun tak kesah la... jue pun sebena yer dah nak msuk 'sore' gakksss...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net