***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Feb-2008 02:11 Email | Share | Bookmark
Telatah anak-anakku....

 
 
 
 
 
 
Ni lah keja dorang kalau kat umah. Kalau tak main game, main kat luar umah. Jln2 naik basikal n main kat playground near our house. Tapi selalu yer a.long sokmo buat khianat kat angah...mula-mula naik basikal sama-sama. Tapi time balik jer, sokmo tgk angah kena belari sbb nak kejar basikal a.long. sian angah....aku mmg geram ngan a.long ni kalo dia buat perangai mcm tu.

Main game plak....They have learn 2 share. alwiz take turn. Tak de masalah sgt. angah...suka sgt main game ultraman. A.long...dulu suka main game lumba keta.kira kalo main game lumba keta,level pro dah...tak malu la kalo race ngan papa. kira same level tuuuu.anything yg relate ngan car, sema dia nak. But now, dia dah pandai dah...so,game keta ni dah kurang. suka game yg lebih adventure. aku pun tak tau game yg cmn. My hubby tau la game yg cmn a.long suka.Game my hubby pun dia dah boleh main dah....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net