***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Mar-2008 02:11 Email | Share | Bookmark
2day is our day....

 
 
 
 
 
 
 
 
Happy Anniversary....7th. Ari ni dah genap 7 years me n my my hubby getting married Alhamdullilah.....syukur.... until today jodoh kami masih berkekalan. Anak pun dah ada 3 org skrg sekarang (all boys plak tuh).......such a gud achievement. Walaupun byk lagi bende yg belum dicapai in our marriage n family life, setakat ni aku rasa berpuas hati n bersyukur ngan apa yg ada dan rezeki yg diberi olehNya. Semoga hari esok, dan hari2 mendatang....akan lebih baik drpd semalam....amin

and...to memorize the special day....

me n my hubby....7 years ago....

(specially created by me n my hubby....as a rememberance for the special day)

To celebrate our anniversary...actually mula-mula plan nak makan kat luar. Tapi tup-tup....hubby kena balik lambat plak..kerja... So...cancel la..tapi untuk tidak mengecewakan,aku beli jugak la cake (sebenoyer anak-anak aku ni yg sibuk sgt nak makan cake.....skrg ni cake tu among 'fav' dorang la).

Sampai je kat umah....2 org teruna aku tuh,sibuk dah...dok ngendeng "nak makan cake mama". Hmmmm..... tak sabo dah. Tapi nak buat cmn...kot2 mana pun kena la tunggu papa balikkannnn.... Papa sampai jer...apa lagi dorang ni,dok buat serangan bertubi-tubi..."nak makan cake mama" (10x).

So...inilah hasil yer....



(perasan tak apa kesilapan kat cake tu???...7tahun...aku geram betul.. Aku tulih 'HAPPY ANNIVERSARY...7th' dia pegi tulis 'HAPPY ANNIVERSARY....7 tahun'...gerammmmmmm. Padan la pas tulih tu, dia tak tunjuk pun kat aku...)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net