***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Mar-2008 02:56 Email | Share | Bookmark
Rajin yer angah...

rajin jer....
enjoy coloring...
cantik tak???
 
 
My 2nd boy...suka sgt men'color' skrg ni. Especially buku2 'super hero'. Sejak aku antor kat taska baru ni, every day mesti nak men'color' atau menulis. Bende yg dia color tak ler lawo sgt kan tapi for 3 1/2 mths old kid,aku rasa boleh puji gak la. Kalo nak compare ngan a.long dia, angah lagi cepat pandai color dari abg dia. May be sbb angah dok taska lagi awal kot dr a.long.

Tapi.... yang aku tak larat nak ngemas ler. Angah mmg dah pesen dia,kalo dah buat keja...mmg payah nak kemas semula. Kalo aku suruh...dia boleh cakap kat abg dia..."abg, kemas la abg"..selamba jer dia soh abg dia Yang aku lagi tension, kalo aku kemaskan barang2 dia,siap dia boleh membebel kat aku lg sbb kemas brg dia. Stail anak aku yg sorang ni....kalo 'properties' dia yg dia tgh guna jgn ler nak usik. Kalo usik kena la 'fire' bebakul-bakul. My hubby kata...."ni ikut perangai mama la ni..." Aku pun tak sure...may be kot, mana lagi nak tumpah yer kuah kalo tak ke nasik kannnn???



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net