***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Mar-2008 23:59 Email | Share | Bookmark
Balik kampung

suka sgt jeli lidah skrg ni...rasa mcm nak tarik jer
Cuti Maulidur Rasul yang lepas, aku n family balik kg.....K.Selangor. Lama dah tak balik. So, dalam kepala ni aku dah pikir dah apa aku nak buat....apa lagi...cari bahan tuk fp aku lah . Tapi disebabkan lama sgt tak balik, then sema adik beradik aku plak balik, k.ngah, k.lang, achik, andak, a.long, man, k.long.....terlalu banyak sgt la activity berborak n 'meeting ahli mesyuarat dapur'....project aku tu pun tak jalan

Gambo yang sempat aku amik, yg kat bawah ni jer lah... Tu pun masa ni dlm keta, jln tgh 'jem' teruk. Tak der apa nak buat, tension lagi....then baby aku tu plak buat muka2 comel, so...ni lah hasil yer....

cuba tgk betol2 kat muka azam tu...ada bintik2 merah...kena gigit nyamuk masa kat kg...sian baby aku...

(gambo ni aku 'snap' sebab aku geram sgt tgk dia dok jelir lidah tu...rasa mcm nak tarik jerrr)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net