***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Mar-2008 00:54 Email | Share | Bookmark
My besday celebration...

cake ni hubby yg pilih...cantik..suka sgt
tak sabo nak makan dah ni
from hubby...thanks 'yang'
Quote:
WITH MY FAMILY



besday mama tak der dlm gambo....sbb maleh nak 'melawa' masa ni

Quote:
celebrate besday kat umah jer ngan hubby n anak-anakku, becoz on that day aku kena cirit-birit....lagipun senang skit, tak yah la susah-susah nak control 3 heroes aku tu. Kalo makan kat luar, silap2 kena 'take turn' plak ngan hubby tuk makan


Quote:
WITH MY FRENZZ....



(tak comey yer la 'org tua' celebrate besday kan.....??? Tapi dah kengkawan aku nak celebrate kan...ok je lah...Lagipun kitorang mmg dah pakat setiap org punye besday, mesti celebrate.. )


so...kat sini aku nak mengucapkan....bebanyak2 terima kasih pada k.nor, zu, bala, man, pardy(dia ni tak der dlm gambo) yg telah besusah payah mengadakan besday party untuk aku
'SEMOGA PERSAHABATAN INI BERKEKALAN....amin'


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net