***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 31-Mar-2008 01:59 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan hujung minggu 3

nak gi mana anak-anak mama ni??
letih yer baby...tido sampai tenganga mulut
alwiz in luv....hehehe
tak der bahan yg sensasi tuk diupdatekan kat fp aku ni. so...bila time2 tak der bahan ni lah masa yer aku gunakan gambo2 yg aku amik sambil-sambil kitorang jln-jln...layannnn.....

bab-bab keta ni, 2 teruna aku tu mmg suka sgt. since angah kecik lagi (tak pandai lagi nak drive), a.long la yg jadi driver....


baby tak pandai lagi naik keta...so, mama n papa pegang je lah yek....


spesel pose dari baby...


asyik2 anak-anak yer gambo jer...mama n papa nak gak pose (gambo amik sendiri...tu yang tak cantik tu... )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net