***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Apr-2008 00:33 Email | Share | Bookmark
Papa & his hobby

beso yer ikan papa dapat....
"best yer papa bawak balik ikan beso"
ni pari bakar mama buat
Hari jumaat lepas my hubby & 'd' geng gi mancing.... Mmg hobby dia la ni. Kalo dah gi mancing mmg dia tak ingat kat aku yer......gi jumaat, ari sabtu baru balik.Tension tul....aku lagi la yg kena take care hero2 aku tu. Ingat kan kalo dia cuti, boleh la tlg2 skit-skit

Nak dijadikan rezeki, best jugak la hasil tangkapan kali ni.... Tengok la apa yg hubby ku dapat......





Best kan....kalo hari-hari dapat makan ikan fresh mcm ni, gemok aku tapi tak leh...nti kang kena tukor profession plak hubby ku ni.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net