***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Apr-2008 23:59 Email | Share | Bookmark
Bermula yer story pasal a.long.....

breakfast sambil tgk 'astro ceria'
hari selasa....pakai baju PJK
bila la dia nak jemu mkn ni...
Ari tu my 'big brother' ni dah complain kat aku....masa aku dok sibuk meng'edit' gambo kat umah....
a.long : mama ni asyik2 buat tuk baby ngan angah jer
mama : laaa.... kan ada gak gambo a.long tu
a.long : ye la....tapi gambo adam sorang2 mana ada
gambo ngan baby/angah ada la
adam nak gambo adam sorang2
mama : ok la...pas ni mama buat tuk a.long plak....
ha....tu lah dia yer complain . . Orang dah besar kan, pandai dah request mcm2....

So, atas permintaan 'anak teruna' aku tu, from now on there will b a personal entry for each....





Quote:
yang pakai t-shirt ngan seluar track tu, amik gambo masa ari selasa....ada PJK kat sek dia, so tak yah pakai baju sek.....pakai baju ju terus for d whole day.
kalo tgk bekal a.long tu, mmg tu la 'fav' dia.....nugget/sosej/crab ball/crab ice cream dan yg sewaktu dengan yer...nasi lemak/mee goreng or jenis2 yg mcm ni, mmg dia tak nak...
pas tu plak, kalo ada hari yang aku tak sempat buat bekal kat dia (tapi bg extra duit belanja la kalo tak der bekal), balik sek mesti dia membebel kat aku....sbb dia tak dpt beli ice-ream balik sek . padahal, dia yang tak pandai guna duit dia bila dah kena beli mcm2....tup-tup dia tgk duit dia dah abih dah...
tulisan dia....hmmmm nilai la sendiri cmn, gambo tu aku rasa bukan dia yg lukis...dia soh kawan dia yg lukis kot... (tak baik kan memperkecilkan anak aku...)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net