***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Apr-2008 00:30 Email | Share | Bookmark
Three brothers....

big brother
little brother
notty brother
Lama dah aku tak tepek gambo 3 heroes aku tu together. So, entry kali ni...nak ler letak gambo 'd' latest they all . Azam pun nampak dah beso dah....walaupun baby, tapi kalo tgk size dia tu, tak 'kalah' la ngan abg2 dia....

p/s : ari tu aku ada bgtau,azam tu tak pandai 'mara' lagi kan....dok tau guling2 jer. Skrg dia dah pandai dah....alhamdullillah.....tgk jer ada bende depan mata dia, laju jer....especially kalo nampak makanan kat depan dia, lagi laa laju yer....'CONGRATE BABY'









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net