***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Apr-2008 00:49 Email | Share | Bookmark
Sports Day sekolah A.long

pakai baju rumah sukan....hijau
sarapan di mana....McD
aku n hubby pun nak pose gaksss
Lama dah aku tak meng'update' fp aku ni....sbb...portable hardisk aku dah 'masuk air' ...oooppss...sorry... bukan aku punye....my hubby punye. Sema bahan2 & rempah ratus tuk fp ni aku simpan dlm tu, so sema yer dah 'selamat'. Bengang jer laki aku.... . siap kabo kat aku, soh ganti semula....tong-tong.... Hehehe....sori la papa....

Citer kali ni, pasal Sports Day sek a.long. On that date, aku satu family semangat la bangun pagi2...konon nak gi la Sports Day tu. A.long.... of course 'd' most excited person sbb bende ni 1st time untuk dia. Eventhough dia tak masuk acara2 lumba lari ni, tapi tuk support dia punye xtivity....kitorang 'layan' je la. Jom tgk apa jadi masa Sports Day tu....


** hambar je kan....tgk la stadium tu....kosong jer.....n budak2 abih beterabur jer aku tgk. Tak nmpk pun bdk2 tu dok ikut rumah sukan dorang. Aku pun tak tahu nak letak a.long kat ner.... Last2 kitorang blah jer.....

& kitorang pun tepaksa tukar plan tuk ari tu....instead of pergi Sports Day, event hari tu ditukar kepada.....tgk la gambo kat bawah ni.....


** hero2 aku....kalo gi McD, bukan yer nak makan sgt. Nak toys McD tu jer....bila dpt toys tu, perut yg lapor...tetiba jer boleh kenyang....mmg dia tak ingat nak makan dahhhh....

Lepas breakfast tu, since byk lagi masa....jln2 la kejap kat TC...lagi best dari gi Sports Day yang tak happening langsung tu.....


** aku n hubby dah boleh amik gambo together ....sbb a.long dah pandai dah snap gambo....Last-last a.long sukan kat TC jer

TC view....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net