***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Apr-2008 00:01 Email | Share | Bookmark
Bila angah mengaji...

kalo yg dok tunggang-tebalik ni, tak dok org lain dah...angah la
mama...boleh tak kalo angah tak ngaji??
Entry kali ni pasal angah.... saja nak letak gambo dia.....kebetulan plak masa ni a.long sibuk dok practise skill dia amik gambo masa aku tgh ajor angah ngaji . Bila aku tgk, "o.k gakss gambo yg a.long snap ni".....so, apa lagi...boleh la jd bahan fp aku....

Ngaji kat umah ni bukan la acara wajib anak2 aku, sbb masa kat taska dorang dah belajar kan (aku pun tak larat dah sebeno yer nak ajor kalo sokmo2 kena ajor kat umah .....letih keja lg....tambah plak hubby pun ada kat umah ujung minggu jer....letih melayan kerenah anak2 sesorg) Cuma kadang2 tu bila a.long in 'gud mood' dia ada gaks soh aku ajor dia kat umah. So bila dah dok ajor a.long tu, angah pun 'tepaksa rela' la join sekali....

Tapi angah ni maleh skit kalo aku soh dia ngaji...... Ye la...may b dia pun kecik ngat lg (baru 3thn 8bln), aku dah soh dia ngaji....bukan yer dia paham sgt pun, cuma aku saja nak biasa kan dia ngan budaya ngaji ni. Jom tgk cmn bila angah mengaji.....



Ni pulak....aksi2 notty angah. Dia pose mcm2 n a.long jd tukang amik gambo....


** angah ni mmg d nottiest in 'd' family....aku n hubby pun kadang2 surrender ngan dia. Tapi notty dia ni kadang2 boleh jadi pengubat jiwa gaksss.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net