***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Apr-2008 02:23 Email | Share | Bookmark
PKSR 1 2008

a.long n his new truck...hasil dr result exam dia
Citer pasal 1st exam a.long ni, result dia tak lah baguih sgt.... 3A2B je. A - BM1/BM2/Science... B - Math/BI. Tapi tuk memory dia, aku tepek gak la kat fp ni... Mark dia aku tak ingat, yg aku ingat Science jer, sbb 100% ....hehehe... (baguih betul la mama ni kan )

Result dia....mmg tak memuaskan lagi. Anyway, since ni 1st exam dia...ok la...boleh diterima, walaupun 'susah' gak sebeno yer aku nak terima result dia yg mcm tuh. Puas gak la aku meeting ngan hubby aku..... dok memikir cara cmn nak bg a.long ni rajin skit belajo....sbb dia ni maleh skit....budak laki kan...asyik ingat nak main jer....

Untuk exam a.long ni, aku n hubby dah janji ngan dia tuk bg RM10 tuk setiap A yg dia dpt. So, tuk exam yg ni....dia dpt la RM40 aitttt...telebih la plakss. Tu sbb dia dpt Science 100%. Kalo dpt 100%, dpt RM 20. Duit tu ikut dia la nak guna tuk apa. Tapi anak2 aku ni, biasa la.....apa lagi....beli toys la. Jom tgk apa yg dia beli....


haa....ni lah toys yg dia beli...dia nak beli truck yg lain sebeno yer. Yang lagi mahal la... . Tapi duit yg dia dpt boleh beli yg ni jer....tak pe lah ye a.long, next time cuba lagi....

Quote:
Gambo exam papers dia tak der pulak aku amik, sbb mula2 aku cadang nak amik marks yg kat report card jer, dah summarize sema kan....... Tapi malang yer, report card tak der plak. Aku taye cikgu dia, tuk PKSR 1 mmg tak bagi report card, yg bg yer....masa PKSR 2 n PKSR 4 je.... so, tak dpt la aku nak tepek sema result dia.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net