***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Apr-2008 00:14 Email | Share | Bookmark
Sekolah ku.....

sekolah....yg byk berjasa pd aku
Hari Sabtu lepas (26/4/08), sekolah aku ada buat reunion tuk batch kitorang, sempena dgn Pertandingan Rugby (Semsas Sevens).....sambil menyelam,minum air la kira yer. So, aku n hubby tak ketinggalan la turut serta dlm memeriahkan lg xtvy ni....Apalagi,jom layan........


Inilah sekolah aku, Aimi & Rosemah. Tempat yg byk mengajar aku erti kehidupan......dan kat sini jugak la tempat aku jumpa ngan hubby aku....


Ni antara kawan2 yg berkelapangan menghadirkan diri tuk jumpa kawan-kawan lama. hmmmm....yg pompuan yer mana yek???? Biasa la...masing2 dah ada commitment kan, may b susah skit nak dtg....mcm aku, luckily aku n hubby mmg from 'd' same school...so.. tak de masalah sgt la nak join xtvy mcm ni.



Gambo ni aku ambik dr Semsas93. Sbb gambo yg aku dan anak aku sempat ambik (nasib baik gaksss anak aku tu boleh diharap tuk ngambik gambo) yg kat atas tu jer...


Nak tgk byk lagi photo....boleh gi kat Azlina's blog

Malam pulak, ada xtvy makan-makan kat umah one of our friend. Gambo......masa ni aku tak sempat nak amik gambo, sbb sibuk sgt beborak (aku kalo dah beborak ni, mmg tak ingat dah nak amik2 gambo ni). Tapi, enjoy jugak la masa mlm ni, sbb masa mlm lg ramai kawan2 yg dtg dan yg dah berfamily tu, bawak anak/isteri dorng....

Quote:
to Rosemah n Aimi, yg excited sgt nak tgk gambo reunion ni....sbb dorg tak dpt dtg, sori.....ni jer liputan yg dpt aku buat tuk korang. Lain kali sudi2 kan la join xtvy batch kita ni, so...tak yah dah aku sibuk2 dok buat liputan tuk korang


1ST TIME KENA TAG



Thanks to ibu Qasih sbb sudi tuk share bunga kantan ni ngan sy....at least dpt dah experience cmn nak mengembangkan bunga kantan yg baru setengah kembang ni . Tapi malang sekali, since aku baru lg dlm group ni, kawan yg aku kenal pun, almost sema dah kena tag...so... aku pun tak tau dah nak kembangkan kat sape. Aku cuba je lah siram ari2.....agak2 boleh kembang tak????....
Anyway....aku dedicatekan bunga kantan yg setengah kembang ni untuk sema yg sudi singgah kat fp aku ni....

Quote:
Berikut adalah nama2 mommies yg ibu qasih nak tag..tak tau la kalo dah ter'tag' dek org lain kan..
1. Farahbakty ~ besanku
2. Mella ~ Bunda Nadim
3. Eda ~ mama Aina
4. CTIna ~ ibu AZS
5. mAMA Mira ~ Nafeez
6. Eija-lee
7. Juemeg
8.Syafazul
9. tEha
10.mama elman helmy


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net