***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-May-2008 23:54 Email | Share | Bookmark
Blueberry Muffin

Quote:
Jom buat muffin la plaksss


Entah dah bape kali aku buat muffin ni (tp bukan blueberry la), aku pun tak ingat....Tapi tak de yg betol2 menjadi Mcm2 ghopa muffin aku, kelakar betol....nak tunjuk pun malu....buat kena gelak dek hubby aku jer, n kena condemn ngan anak2 aku.....

Tapi tak give up gak lagi. Kali ni, aku cuba plakss buat blueberry muffin, recipe mamafami, thanks akak.... (sori...tak mintak permission pun) & kali ni muffin aku menjadi tapi aku puye tak la secantik yg dia buat. Tapi boleh la....dr tak jd Masa aku buat muffin ni, hubby tak der....keja. Tapi dek kerana aku punye excited sbb muffin aku tuh menjd, tak dan hubby aku balik, aku dah call dia....soh dia balik cecepat skit, sbb muffin aku tu dah menjd Dia pun ckp...."laaa...ingat kan tepon sbb apa" sampai jer kat umah, aku terus soh test muffin aku.....ada la gak komen skit2, "tp tak pe la Yang, next time mama buat better lagi"

Pada sesape yg nak rasa blueberry muffin ni, boleh la coba recipe kat bawah ni....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net