***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-May-2008 01:28 Email | Share | Bookmark
Cuti sek & xtvy anak2 ku...

kat sini la aku ngantor anak2 aku every day
Kalo ikut yer, entry aku kali nih dah basi dah....sesilap dah bekulat kot sobab eehh...byk sgt entry2 lain yg lebih sensasi tuk dipertontonkan . Citer pasal entry kali ni, sebenor yer ni citer pasal cuti sek semester pertama a.long. Dah nak masuk cuti sem ke-2 dah kan....baru ada masa nak citer pasal sem 1 puye cuti .

Masa cuti sek yg lepas, taska dorang ada buat xtvy cuti sek tuk bdk2. So, mcm aku yg tak berkesempatan bawak anak2 aku gi mana2 masa cuti sek ari tu sbb papa dia outstation, kira ok jugak la ada xtvy mcm ni. Kalo tak, sian jugak anak2 aku....cuti sek tak de buat mende pun.

Jom tgk apa yg dorang buat masa cuti sek ari tu....











Last but not least....xtvy dorang tu masuk paper....(aku pun tak penah masuk paper)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net