***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 01:16 Email | Share | Bookmark
Aku yang rajin....

brownies
tag
n tag
Last week, cuti pjg skit....tak la pjg sgt pun...3 hari jer (3rd sat/sun/Wesak day), so aku berkesempatan menyibukkan diri tuk mem'baking' lagi . Sejak keja2 membaking aku tu menjd, semangat skit la nak mem'baking' lagi...dan lagi. Kali ni aku cuba resipi brownies Kak Hanieliza. Sedap gak resipi brownies Kak Liza ni. Sesapa yg blom try, boleh la try....



HOMEWORK....menjawab tag...

Ada 2 tag yg kena aku jawab

Quote:
ABOUT MYSELF


... from Nur
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

Last time yg bunga kantan tu... I tak tag sesaper but this time... I'm going to TAG :
1- Jue - mum to Megat Noor brothers
2- Rose - shahrose76
3- Rosnita - mum to Rina
4- Halilah - nhalilah
5- Niza - mum to Sofia
6) Naa - mum to Ziyad
7) Kamalina - aimi (my sifu for FP... sorry! sifu, I tak tau brp org dah tag u tapi I nak gak TAG u )

So....7 fact about me....(7 je lah....sbb mintak 7 jer kan)



Ni...testimoni dr angah, aku la yg paksa dia buat testimoni nihhh...


Since tag ni dah glamor sgt, rata2 aku gi fp org, dah ada dah tag ni...so aku tak nak la tag sesapa. Cukup la menjawab persoalan ttg diri aku yg belom dikenali oleh kawan2 dialam maya ni....

Quote:
RED....RED....RED....


...from d most popular person in fp group, d 1 n only.....aimi

"These are the rules :
1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accessories if u hate wearing red. If u can’t find one, u still have an option.Either post your significant other’s photo or your child’s photo, if u have one.Of course, they should be wearing red.

2. Let us know the reason why u were wearing that particular day.Was it ur birthday? Is red ur fave color or was it the shirt that u first saw in ur closet that day?"

So, sekarang giliran aku nak sambung tag ni...sebab sebelum ni aku selalu buat lambat, jadi ramaila yg dah kena.. kali ni ada byk pilihan nak dibuat ni.... jom kita tgk sapa yg kena????

MEREKA adalah...............
*** jue ***
*** rose ***
*** nur ***
*** mimi ***
*** lieya ***

So, apa lagi, jalankan tugasan anda ya..... muahhhh....jgn mare..... sayang korang selalu tau...

Bagi melaksanakan tanggungjawab....ni lah aku n family yg berbaju merah



Yang ni....aku ada dah mangsa2 dlm kepala, mereka2 yang rajin bg komen yg menghiburkan hati dan mereka2 yg penah singgah kat fp aku....semoga perkenalan ni akan terus berpanjangan Mereka yang bertuah adalah....

1. Olie
2. Fateen
3. Rinna
4. Ciklin
5. Manje

Apalagi.....JAWAB LAAAAAA........................


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net