***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-May-2008 03:56 Email | Share | Bookmark
Long wait entry...

Sibuk dengan recipe jer....byk dah gambo anak-anak aku yg 'teperam' jer, tak sempat nak update. So, kali ni aku rojak jer la mana2 gambo yg sempat aku rembat...

Gambo ni aku sempat snap masa kitorang gi mall yg terbaru sekali bukak kat Kuantan....'East Coast Mall', tapi bukan gambo mall la....gambo anak2 aku. Beli new toys kat Parkson. Akhir yer penantian a.long n angah berakhir...sbb dorang dok sibuk nak beli toy baru, tapi papa kata " tunggu la mall baru bukak, mesti ada mcm2 kat situ"...papa budget ada la 'toys r us' kat situ, tapi tak der.....Anyway, kat Parkson tu pun toys dia ok gak la....byk choice, sampaikan si angah tu dah siap order dah nak beli toys apa plak next mth.....




Yang tu baru 'Transformer' punye collection. Banyak lagi toys lain yg jd koleksi anak2 aku ni....Hubby rajin layan anak2 dia beli toys ni (case tekilan kot sbb masa zaman dia tak dpt mende2 mcm ni) aku ikut jer .....ada gak la tepikir "kalo aku ada anak pompuan ni, konpem barbie doll tu penuh bilik jawab yer" sbb mmg aku ngan hubby rajin beli toys tuk anak-anak. Dah bebakul2 dah simpan.

Kebetulan ari tu kitorang jenjalan kat ECM, ada plak jumpa ngan CICAKMAN ni, KRU Records buat promo masa tu, Daffi pun ada , so aku pun apa lagi, tak ketinggalan la soh anak aku amik gambo ngan CICAKMAN ni, bukan ngan Daffi tau....nak buat cmn, anak2 aku ni bukan yer kenal Daffi tu sape...CICAKMAN dorang kenal la...


***gambo ngan Uncle Ronald tu, selingan jer......

Lastly, gambo yg dah lama aku simpan, tak dan nak update...



Quote:
Gambo2 di atas diambil pada hari yg belainan (tgk baju pun tau).....sbb....aku yg telampau bz ngan memasak jer setiap kali cuti laaaa ni....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net