***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Jun-2008 23:49 Email | Share | Bookmark
Aquaria, KLCC

 
01:09
 
03:00
 
03:02
 
03:39
 
03:39
 
04:31
 
04:32
 
04:33
 
04:34
tgh tgu anak shark dtg....nak pegang
12:18
aku suka ikan ni....lion fish rase yer nama dia
12:30
a.long & angah.....mcm tak sudi nak 'pose' jer
12:35
tgh syok tgk ikan
12:37
beso shark ni....
12:42
sian papa....kena dukung 2 org sekali....angah tak cukup tinggi
12:42
impress sgt tuh....
12:45
......kat dlm aquarium
12:47
 
12:49
 
12:50
belut
12:53
 
12:54
 
12:56
 
12:59
Cuti sekolah baru2 ni, aku n hubby bawak my kids jalan2. Tak jauh mana pun, on d way balik kg aku jer......singgah jap kat Aquaria. Actually, aku bagi 2 option kat anak aku, either nak pegi Sunway Lagoon or Aquaria....n anak bujang aku yg 2 org tu pilih nak pegi Aquaria. So, ok la tu...jimat sket duit aku . Tau la kan...kalo pegi Sunway Lagoon lagi mahal tiket masuk yer. Dlm pada harga minyak yg naik melambung2 ni, kena la pikir gaks pasal sema cost ni....kalo tak....paham2 je lah....boleh 'naik darah' dibuat yer..stress wooo kalo dipikir2 kan

Lagipun nak buat cmn, dorang ni suka sgt dgn ikan2 ni, mcm papa dia jugak. Kalo tgk tv, ada citer pasal aquaria ni, sibuk dok merengek taye bila nak pegi situ. Kot2 mana pun, tiket masuk kat Aquaria ni, boleh tahan gak la....normal rate, dewasa RM28 & kanak-kanak RM22. Nasib baik ada provide package....2 adult & 2 children RM88....so...save la sket

Hmmm...maleh nak citer byk2, jom layan gambo2 aku kat Aquaria ari tu....



Ni antara bende2 menarik yg ada kat sana. Kalo tgk ikan2 tu....mmg best. Especially masa jln kat tunnel tu....impress tgk shark/pari/kerapu etc dlm aquarium tu..... mcm beso jer.....tp sebenor yer, actual size ikan2 yg ada dlm tu 30% lebih kecik dr yg kita tgk.


Pose2 aku anak-beranak....


Shopping time....sbb dah bekenan sgt kat lion fish tuh, aku pun beli gak la lion fish yg keras ni kat sini...


Dah abih jalan2 kat Aquaria tu, pusing2 jap kat Suria, KLCC. Ada sale rupa yer time tuh, tapi tak lah hebat sgt......cmn pun sempat jugak la aku shopping sket2....hmmm...nak buat cmn, pompuan kan...pantang nmpk....ada jer nak beli

Anak bujang aku hak 2 org tu plak, skrg ni dok giler ngan 'Ben 10'. Masuk kat Parkson, dok sibuk belek toys tu, n masuk kat Isetan pun...dok belek tu lg. Last2 beli gak kat dorang....A.long pilih 'Wildmutt'..Angah pilih 'Stinkfly'. Puas hati la masing2...jalan dpt, toys fav dorang pun dpt


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net