***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Jul-2008 00:06 Email | Share | Bookmark
Azam & his fav songs

baby's song
notty
nottier
nottiest
lagi notty.....abih buku mama dia punggah
chantek yer landing tu....
riang ria bersama papa....kuikuikui...
Citer pasal baby lagi....hhmmmm....tak abis2 pasal baby Azam yer . Nak buat camner, lately dia pun macam paham jer mama dia dah kekurang bahan nak tepek kat fp nih, mcm2 yg dibuat yer laaa ni, yg pd aku very2 precious tuk diabadikan, jiwang la plak....

Malas la nak celoteh pjg2, jom layan apa yg ada dlm entry kali nih.....



Azam fav song....CUPPYCAKE. Hubby la dok introduce lagu ni kat dia, kalo hubby pasang lagu nih jer time dia nangis, buleh terus diam & yg paling penting, lagu ni la yg buat dia senang nak tido

Tapi sejak dah beso sket nih, dia dah pandai plak nak menikmati lagu nih ngan cara dia sendiri....tgk la sendiri apa yg dia buat bila dengar lagu nih....



& yg kat bawah ni plak, tgk la azam yg pandai sgt feeling bila papa dia nyanyi lagu Mirai E kat dia....



Ok...e'naf tuk kali nih, next entry....pasal baby lagi, ngan perangai dia yg lain....adios amigos...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net