***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Aug-2008 06:47 Email | Share | Bookmark
Berendam & Makan Durian @ Karak

my lovely family
so cute...
romantis yer....tp ada plak yg enterprem tu....
mama yg 'over pose'......
azam...mmg enjoy sbb 1st time bawak g waterfall
on d way balik....sema dah flat dah
papa & bulat....makan tak ingat org lain dah
mcm iklan colgate la plak
papa yg so loving....
duyung ker....dugong nih????
begaya ngan rayban mama
papa tu mesti tgh marah a.long
"best yer mama"
"so...sejuk la"
mama pun dah mcm kanak2 riang
my family.....complete set
azam & tauiq (anak Aimi)
ibu2 yg ctrl cun....
"mmg best arrr mama....nti bawak lg yer"
papa yg control encem
"mama....sejuk ni"
balik....dpt durian sket sorg lagi
ada style la angah....
dah keras kesejukan ni....
ni pun keras gak....tp sbb kaki a.long dah luka kena batu
"yehhh...."
baby tgh syk makan durian
angah pun gemo gak durian
Atas jemputan kawan lama (kawan satu sek men dulu)......JU & LAN......aku & family dan jugak a few ex-schoolmates yg lain menerjah ke tempat Lan kat Karak....Sg Dua. Tujuan sebenar, Lan ajak makan durian....Al maklum, skrg ni musim duriankan....sambil menyelam minum air.....other than makan durian, kitorang dpt gak berendam kat air terjun yg ada kat situ......nama rasmi, aku pun tak tau....sbb tu bukan public place....tempat tu atas tanah persendirian kot.....so mmg privacy giler.....org yg dtg....atas jemputan jer....kalo saje2 nak terjah ker situ, mmg tak lepas laa.....gerenti kena 'cukai' ngan orang asli dulu jawab yer

Pada aku tempat ni mmg best sesgt.....sbb apa.....sbb yg paling utama, tempat ni bukan tempat public. Masuk yg ni, ni kali kedua aku dpt pergi kat tempat air terjun yg private mcm ni. aku mmg suka kalo tempat yg private ni, bebas nak buat apa pun....., orang pun tak crowded & paling penting, tempat yer tak tercemar.....bersih.....

Tak yah citer pjg2....jom layan gambo yg aku amik masa kat sana. Bapok ler byk yer.....nak muntah rase mengedit gambo, bape hari gak la kena spent tuk keja2 mengedit ni....tau la kan, bukan ada masa sgt aku ni. Korang layan la gambo ni.....byok sesgt....tak pe la kan, ganti..... sbb lama noooo tak menghapdet fp laaaaa ni

Quote:
D' VIEW




As usual....gambo satu family is a must.....kali ni dpt la begambo complete set, sbb ada 'tukang pukul gambo', aku soh AIMI tlg amikkan, tq AIMI.....


Ni plak....korang layan la aksi2 manja anak2 aku, hubby aku & aku sekali





Azam...aku bg jer dia makan dogheyan. Beria plak tu dia makan yer






Ni....papa nak try swimming skill a.long. Lama dah dok antor class swimming, tp swimming yer....tak tau cmn. Nak kata terror dah....jauh sekali la. Takat float kan badan n kibas2 kaki sket2 tu buleh la kot...


Gambo kenangan ngan kawan2 lama & candid camera




Perrgghhh....letih mak dok buat entry kali ni. Aku ghase ni la entry yg paling byk gambo aku letak. Maleh nak buat part 1 & 2.....nti lagi byk citer nak pikior....sbb tu buat sekali harung jer


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net