***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Aug-2008 17:33 Email | Share | Bookmark
Jom masak lagi.....

ni lah puding roti caramel yer
mmg best....
ikan kerai bakar tempoyak
Maleh yer aku menghapdet skrg ni.... kalo dulu everyweek mesti ada jer citer yer....skrg ni, hmmmm....buleh kata bz la kot....tak tekejar kalo nak hapdet every week

Apa2 pun, since lama tak show skill memasak aku, kat sini nak share resipi yg aku buat, tapi bukan this week, last week.....tgk.... baru skrg sempat show, waduh2 bz yer aku

Puding kat bawah ni, resipi Kak Hanieliza.....mmg best resipi yer & most important, hubby kata sedap


Ikan bakar ni plak, resipi mother in law....n hubby's favorite. Kalo masak ni, gerenti 3 pinggan puye dia makan Pada mereka2 yg suka makan ikan air tawar & gemo ngan tempoyok mcm aku, buleh la cuba resipi ni.

****ralat - bukan alaskan ikan ngan foil/daun pisang...tp 'balutkan' (maleh dah nak edit kat PS)

Saje nak decorate gambo family masa xtvy makan durian ari tu.....susah nak dpt shot 'complete set' ni


Last but not least......
Dedicated to my best friend ever.....AIMI.....for her besday (18th Aug)....the longest friendship i ever had since 13 yrs old & never lost contact
Quote:


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net