***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 31-Aug-2008 14:44 Email | Share | Bookmark
2day is Amar 4th B-day

hadiah saguhati.....coloring contest anjuran McD
gambo family yg angah lukis....cukup la 5 org sema yer
mcm ni la ghopa yer kalo angah color....skrg ni la
yg ni....pas dia lukis, dia tunjuk kat aku..kata yer tapak kaki
hasil keja angah masa coloring contest tu






Quote:
Facts about Angah :

Name : Megat Noor Amar b Megat Ahmad Shahril
Date of birth : 31 August 2004 (Malaysia celebrating 47th Merdeka Day)
Time : 3.15pm (tp pg tu dlm kul 9.30 pg aku dah kuar rumah nak g spital, & sempat g makan McD dulu before g spital, cari bekal takut nak cukup tenaga )
Weight : 2.7kg (baby yg paling kecik penah aku deliver....so far)
*****D 2nd boy in d family
*****a week before angah reach d age of 4, angah dah penah dapat hadiah saguhati dlm coloring contest anjuran McD, (taska yg bawak pegi). Aku surprise sgt, sbb ingat kan dia tak kan dpt apa2. Compare to a.long, angah mmg minat coloring. Skrg pun kalau tgk dia color, not bad......cantik sgt tu tak lah, cuma yer kalau dia color tu, kemas....tak kuar2 sgt, sket2 ada la. Dia tak la color caca-marba jer. Dia terpilih tuk dpt hadiah gak sbb dia able to color all on d paper & dia color kemas, tak kuar2.......Lagi satu, angah dah bulih lukis sket2.....antara yer....gambo family tp org lidi la....
*****dah hafal parts of body dlm base arab....famun-mulut, uzunun-telinga, anfun- hidung, yadun-tangan etc....pas tu sokmo taye aku bende2 dlm base arab ni, putih apa base arab, kereta apa base arab mcm2 la yg telintas kat kepala dia, bepeluh gak aku....mana la mak tau ngat base arab ni sampaikan 'BEN 10' tu pun dia buleh taya "ma, BEN 10 dlm base arab apa???? haa cmn nak jawab tu....since aku pun teringat a'sharatun tu sepuluh....aku pun jawab la...." BEN tu BEN la, 10 tu....a'sharatun tu sepuluh kan...so kalo 'BEN 10' tu...BEN a'sharatun la...." buleh, jawab mcm tu....
*****dah masuk 4 thn, nak masuk tadika plak tu next year...tp still cakap pelat lg...cmn tu????


Ni lah hasil keja angah masa coloring contest tu & hadiah saguhati yg angah dapat.........


Untuk tidak memeramkan bende yg aku dpt dr kawan-kawan tersayang, aku selit gak la apa yg aku dpt kat sini. Takut nti kalo tgu lama2 tak tau bila plak masa yer aku nak mengupdt lg
Quote:
FROM KAWAN-KAWAN :

Dari ROSE, yg mengatakan aku ni creative membuat scrapping.....ntah la, ye ker Rose?????


Dari WAK KUMIS, dengan ucapan 'selamat berpuasa'


Last but not d least.....nak mengucapkan "SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL-MUBARAK".....kepada semua yg singgah kat fp aku ni


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net