***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Sep-2008 16:13 Email | Share | Bookmark
Today is Azam's Bday

 
baru pas mandi...rambut pun rapi jer
 
uihh....best yer lollipop ni abg
nak bg rase jer sbenor yer....tp dia plak yg over
 
baby nmpk lg beso dr angah
beso yer mulut dia....
hello.....????
serius tu....dok tepon sape la agak yer...
 
a.long & his rewards masa PKSR 3
my boys....latest version
baby nak lari dah....
"abg nak cket"
so nice of a.long....
Pejam celik pejam celik, kejap jer dah sethn......pengalaman dok spital almost 2 mth masa giving birth to Azam still fresh lagi, tup2 ghopa yer dia dah sethn ari ni.Rasa yer baru jer celebrate bday angah, dah tiba bday baby plaksss Dekat2 ke penghujung tahun ni, mmg best sket la....buleh selalu makan kek, sbb anak2 aku lahir sema yer ujung tahun jer.







Quote:
My baby...Azam,
mama sayang Azam...semoga anak mama menjd anak yg baik & soleh dan jd budak bijak.....amin


Azam dah cukup setahun. Tapi setakat ni still tak pandai jln lagi, baru nak belajar berdiri. Tapi aku tak heran sgt la sbb mmg anak2 aku ni lambat sket jln...average dlm sethn 2 bln laaa baru buleh jln

Quote:
A.long & PKSR 3...........


Since dah rajin menghapdet ni (hehehe....rajin ker????), aku selit la sekali result PKSR 3 a.long yg lepas, dah lama dah intend nak letak, tp tak dan nak buat pun. Alhamdullillah, walaupun kali ni cuma dpt 4A1B tp ada beberapa subject yg ada improvement dr PKSR 2 & 1 dulu.

Aku ingat lg, masa dia balik dr sek masa dpt result paper exam dia,puye lah excited yer dia dok bgtau aku.....
adam : "mama2, adam dpt lagi sket jer nak seratus ma...."
aku : "ye ker....lagi sket tu bape???? 98 ker???"
adam : "lg sket jer nak seratus" sambil bawak kuar kertas exam dia (tp dia tak sebut lg dia dpt markah bape)
bila dia tunjuk jerk exam paper dia, oooo ghoper yer English dia dpt 99%, baguih a.long.....'keep it up'.....hmmmm not bad...... byk improvement dr dulu.

So, atas achievement dia kali ni.....dpt la sebijik 'Nissan Skyline'.....bunyi mcm best jer kan....hehehe, yg menan puye lah . Kalo angah minat pd 'cartoon character', a.long ni plak peminat fanatic keta sport....apa jenis keta sport sema dia tau....kalo nak compare ngan aku yg dah 'tua' ni, mmg malu ler.....dia lg tau mcm2. Nak bg yg real...tak mampu ler mama & papa, yg menan buleh laaa....."nak yg real, a.long belajo ler pepandei buleh beli sendiri nti"



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net