***Wonderful Joy of Life***

By: Mrs Megat aka Jue

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Dec-2008 14:35 Email | Share | Bookmark
Jenjalan kat Sg Lembing

sejuk dok dlm sg nih
hubby n kids....berendam kat dlm sg
achik's family
us....family
uteh
d view....Kaw Perkelahan Pasir Kubur
seronok Nurin dpt mandi sg
muzim sg lembing...amik masa aku dok tgh panjat bukit nk naik
 
front view
kira ni lah view perjlnan dlm lombong
belakang tuh....jln dlm lombong bijih tuh
 
pas penat pusing dlm muzium...rehat sat
 
 
 
 
 
 
 
 
ni relica view dlm lombong...
 
 
keta manager lombong dulu...
 
suka view kat blkg tuh, mcm kat Cameron jer rase....
 
 
view dr bawah....masa nak balik dh soh hubby berenti jap..
mlm....bawak dorang g jenjln kat TC....
si azam plak dok tergoda ngan menan yg jual kat situ....beli laa
Hmmmm.....lama dah aku 'bercuti' dr mengupdt fp ni secara x-tif..... Kes yer....sbb skrg ni sibuk melayan fb plak....so, fp ni kira dh jd umah persinggahan la dah, sbb tu la dh bersemak samun/bersawang dibuat yer

Pada sape2 yg ada fb tu, buleh la add aku -jumaah salehudin-. Kalo nak tau latest news n latest picture....sema yer ada kat situ. Lagi pun kalo kat fb tu senang sket, tak yah nak edit2 gambo, sbb tu la laju jer den mengupdt yer....

Citer pasal n3 kali nih, gambo yg teramat laaaa lama aku peram.....kalo buah tu, aku rase bukan masak lg, dh berulat kot . Gambo masa g jenjln kat Sg Lembing ngan mak n achik masa cuti Deepavali ari tuh. Saje bawak dorang jenjln kat sini....sbb aku suka mandi kat sg dia....really peaceful kat sini n cuaca pun best. Even kalo panas pun, tak berasa sgt panas yer....tp masa aku pegi tuh, time mendung nak ujan

Other than g mandi sg, kitorang g gaks jenjln kat Muzium Sg Lembing tuh. Walaupun byk kali dah mandi kat sg tuh, ni 1st time aku n family g naik kat muzium sg lembing......sbb masa tu ujan, so tak leh berendam lelama...have to wrap-up, tgk jam mcm awal lg ....aku pun ajak la hubby singgah kat sini. Syok gak g sini, muzium dia kira lain dr y lain sbb brg2 kat dlm dia byk barang2 lombong bijih .....so. aku rase ni '1 of a kind' la kan.....sbb kira specialize tuk brg2 lombong jer...

Apa lg, jom layannzzz gambo riang gumbira aku satu family masa kat sana....sesapa yg tak penah pegi tuh, buleh la lapangkan masa gi sini.....rase yer takkan nyesal kot....






Quote:
tu jer gambo yg aku edit....lenlain gambo buleh tgk yg aku dh upload tuh....pas ni n3 aku mmg akan mcm tu jer la.....tak larat dh nak maintain byk ngat umah,,,gini ler jd yer


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net